فروش انواع دیگ روغن داغ نبات تا 20 درصد تخفیف قیمت خرید
مشهد بخار هم اکنون با بیش از 40 سال سابقه درخشان در طراحی و تولید انواع دیگ بخار – دیگ روغن داغ – دیگ آبگرم-فیلتر شنی – منبع کویلی - بویلر تشعشعی -هیتر مشعل دار-انواع دی اریتور- سختی گیر آب - مبدل حرارتی - تولید و ساخت انواع بالمیل و انواع دستگاه ازن ساز فعالیت دارد در این مطلب به موضوعات متنوع فرایند تولید نبات و آبنبات-تولید نبات در خانه-سود تولید نبات-تولید نبات سنتی-نحوه تولید نبات-تجهیزات تولید نبات-پاتیل نبات چوبی خواهیم پرداخت . ضمنا ما کلیه محصولات خود را از جمله انواع دیگ روغن داغ نبات باضمانت و خدمات پس از فروش و 100% تضمین شده در اختیار خریداران و مشتریان عزیز قرار می دهیم و همچنین آماده همکاری با نهادها و ارگان های دولتی خصوصی و نیمه خصوصی دانشگاه ها کارخانجات هتل ها و ... می باشیم.
مجموعه عظیم مشهد بخار همچنین افتخار خود می داند که در ارائه انواع دیگ روغن داغ نبات در خدمت شما بزرگواران باشد لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد فرایند تولید نبات و آبنبات-تولید نبات در خانه-سود تولید نبات-تولید نبات سنتی-نحوه تولید نبات-تجهیزات تولید نبات-پاتیل نبات چوبی با ما همراه باشید . ما در مجموعه بزرگ مشهد بخار با بیش از 40 سال سابقه درخشان کلیه تولیدات خود را در بازارهای داخلی و خارجی با بهترین متریال برای مشتریان خود تدارک دیده ایم بنابراین شما هموطنان عزیز می توانید با خیال آسوده و بدون دغدغه هر نوع از دیگ روغن داغ نبات را در مجموعه مشهد بخار بررسی و انتخاب نمایید و ما نیز به شما خریداران محترم تضمین پایین ترین قیمت موجود در بازار را خواهیم داد.
استفاده از دیگ روغن داغ در تولید نبات
کاربرد دیگ روغن داغ در بخش های مختلف صنعت رایج می باشد. استفاده از دیگ روغن داغ در تولید نبات یکی از قدیمی ترین کاربردهای آن است که در این مطلب بررسی می شود.
بیشتر تولید نبات در کشورمان بصورت سنتی و در دیگ های پخت روباز انجام می شود، که به دلیل نیاز به حرارت بالا برای تغلیظ محلول شکر (به طور میانگین ۱۱۰ درجه سانتیگراد) باعث کارامل شدن و رنگ گرفتن (و در اصطلاح علمی انورت شدن) شکر می شود و از شیره های نبات دفعات بسیار کمتری می توان در تولید نبات استفاده کرد و این باعث می شود راندمان تولید کم باشد.
با استفاده از دیگ پخت خلا (وکیوم) به علت اینکه محلول شکر در دماهای بسیار کمتری غلیظ می شود (۷۵ تا ۸۵ درجه سانتیگراد) تولید رنگ و کاراملیزاسیون به شدت کاهش پیدا می کند و از شیره های نبات استفاده بسیار بیشتری در چرخه تولید آن می توان کرد. در اینجا (به دلیل کمبود فضا) تنها به چند تا از مزایای دیگ پخت تحت خلاء نسبت به روش سنتی اشاره می شود:
کاهش هزینه های جاری با استفاده از سیستم تحت خلاء
۱-کاهش هزینه های انرژی
از آنجایی که برای تغلیظ شربت در این سیستم نیاز به دمای کمتری است و در دماهای پایین تر شربت به جوش می آید، هزینه های انرژی کاهش می یابد.
۲-کاهش هزینه های تجهیزات
بعد از آماده سازی و حل کردن شکر و نرمه در آب برای تزریق شربت به تانک خلاء نیاز به پمپ های مکانیکی نیست و با استفاده از نیروی مکش تانک در کمترین زمان و بدون پمپ این جابه جایی صورت می گیرد.
۳-عدم نیاز به استفاده از مواد رنگبر صنعتی و غیر مجاز نظیر پودر قند(بلانکیت) و…
۴-کاهش میزان زعفران مصرفی
از آنجایی که با استفاده از این سیستم رنگ نبات ها و به خصوص واریزهای تولیدی بسیار روشن تر از روش سنتی است تعداد دفعات بیشتری می توان از واریزها استفاده کرد طبعا مصرف زعفران با توجه به قیمت بسیار بالای آن کاهش پیدا میکند.
به عنوان مثال در یکی از کارگاه هایی که این سیستم اجرا شد در روش سنتی ماهیانه یک کیلوگرم زعفران مصرف می شد اما با استفاده از این سیستم مصرف زعفران به ۲۵۰ گرم در ماه کاهش پیدا کرده است.
۵-عدم کف کردن و سرریز شدن شربت در حال جوش
از آنجایی که تغلیظ محلول شکر در دمای بسیار پایین تر از نقطه جوش اتمسفری و البته محیط بسته صورت می گیرد سرریز شربت مانند ظروف روباز وجود ندارد و علاوه بر جلوگیری از ضایعات، نیازی به حضور مستمر اپراتور در خلال فرآیند تغلیظ نیست.
۶-افزایش ضریب استحصال تولید نبات
مهمترین فاکتور سودمندی و توجیه اقتصادی این طرح (علاوه بر موارد ذکرشده) افزایش ضریب استحصال می باشد. از آنجایی که محلول شکر جهت تغلیظ در معرض حرارت کمتری قرار می گیرد، به همان نسبت میزان انورت شدن و رنگ گرفتن آن کمتر میشود و به اصطلاح واریزهای بیشتری را می توان در چرخه تولید نبات به کار گرفت و به این صورت بازدهی سیستم افزایش چشم گیری خواهد داشت و از طرفی کیفیت کریستال های نبات نیز بهبود پیدا می کند.
توجیه اقتصادی:
علی رغم علم به این موضوع، مهم ترین عاملی که تولیدکنندگان سنتی نبات را از صرافت نصب سیستم خلاء می اندازد هزینه های بسیار بالای تولید نبات به صورت صنعتی و با استفاده از سیستم تحت خلاء می باشد و مهم ترین بخش آن هزینه بالای طراحی و تجهیزات و همچنین جانمایی تجهیزات جدید است که معمولا در محل کارگاه های قبلی قابل تعبیه و اجرا نبوده و نیاز به سوله های بزرگ و صنعتی دارد که خود از نظر صرف هزینه، موضوعی جداگانه و از حوصله این مقاله خارج است.
اما با روش استفاده شده توسط نویسنده این مقاله و امتحان کردن و نتیجه گرفتن از آن دسته کم در دو مورد کارگاهی، به هیچ عنوان نیازی به سوله بزرگتر و صرف هزینه های زیاد نیست و تنها چیزی در حدود ۱۰ تا ۱۲ مترمربع از فضای کارگاه قدیمی توسط تجهیزات خلاء اشغال خواهد شد، علاوه بر آن هزینه اجرای این سیستم در مقایسه با موارد مشابه بسیار بسیار کم تر بوده و بسته به نوع ظرفیت کارگاه و خواست کارفرما قابلیت تولید نبات از ۸۰۰ تا ۴۰۰۰ کیلوگرم در یک شیفت کاری را دارا می باشد.
مراحل تولید آب نبات (Candy production line)چگونه انجام می باشد؟
طرز تهیه نبات و آبنبات به صورت زیر می باشد:
مقدار معینی آب را در پاتیل بزرگ گرم کرده و پس از آمیختن شکر آنرا می جوشانند. در این مرحله سفیده تخم مرغ در آب حل کرده و به محتویات دیگ می افزایند. در این حالت پس از مقداری جوشیدن محتویات، کف تیره رنگی بروی مواد بوجود می آید که توسط کفگیر گرفته می شود و شیره زلال و تمیزی حاصل می گردد.
شربت موجود در پاتیل بزرگ پس از خاموش کردن توسط ملاقه های بزرگ یا آب گردان به پاتیل کوچک که در مجاور پاتیل بزرگ قرار دارد هدایت و مجدداً جوشانده می شود و به آن جوهر لیمو می افزایند شربت در اثر تبخیر به تدریج غلیظ می شود تا به جایی که قطرات آن کش دار گردد این مرحله را اصطلاحاً چاشنی گرفتن می نامند.
دیگ پخت نبات با بویلر روغن داغ
فرآیندهای تولید و تهیه نبات
ترکیبات نبات : شکر ، آب، تخم مرغ
برای تولید نبات با بخار ابتدا شکر را با آب مخلوط کرده و به صورت شربت در می آوریم سپس آن را در دیگ مخصوص ریخته حرارت می دهیم . برای آنکه نا خالصی های احتمالی آن گرفته شود پس از جوش آمدن شربت به تناسب حدود هر صد کیلو گرم شربت ، یک عدد تخم مرغ در آن می شکنند تا ناخالصی ها به آن چسبیده و شربت از هر آلودگی پاک شده و تصفیه شود سپس آن را (تخم مرغ ) از ظرف خارج و دور می ریزند.
شربت را حرارت داده تا آب آن تبخیر شده و غلیظ شود و بعد از اینکه غلیظی آن به حد مورد نظر رسید آن را در ظرف مخصوصی که شکل نیم کره دارد و از قبل درون آن را به صورت مشبک با نخ مخصوصی نخ کشی کرده اند ریخته و کنار می گذارند ، دمای معمولی که برای استخراج نبات استفاده می شود ۱۰۹ درجه سانتیگراد است ، چنانچه بخواهند بلورهای تشکیل شده درشت تر شوند دمای آن را در حدود ۱۰۸ درجه نگه می دارند و اگر بخواهند بلورها ریز تر شوند دمای آن را به ۱۱۰ درجه می رسانند و هر چه دما بالا تر رود بلورها ریز تر شده تا به اندازه ی بلور های قند درآید .
در این قسمت اطلاعاتی راجع به فرایند تولید نبات به شما داده شده و شما میتوانید در سایت مشهد بخار بزرگترین تولید کننده ی دیگ های بخار مطالعه کنید .
فرآیند تولید نبات
برای تهیه نبات ابتدا شکر را با آب مخلوط کرده و به صورت شربت در می آوریم سپس آن را در دیگ مخصوص ریخته حرارت می دهیم . برای آنکه نا خالصی های احتمالی آن گرفته شود پس از جوش آمدن شربت به تناسب حدود هر صد کیلو گرم شربت ، یک عدد تخم مرغ در آن می شکنند تا ناخالصی ها به آن چسبیده و شربت از هر آلودگی پاک شده و تصفیه شود سپس آن را (تخم مرغ ) از ظرف خارج و دور می ریزند شربت را حرارت داده تا آب آن تبخیر شده و غلیظ شود و بعد از اینکه غلیظی آن به حد مورد نظر رسید آن را در ظرف مخصوصی که شکل نیم کره دارد و از قبل درون آن را به صورت مشبک با نخ مخصوصی نخ کشی کرده اند ریخته و کنار می گذارند ، دمای معمولی که برای استخراج نبات استفاده می شود 109 درجه سانتیگراد است ، چنانچه بخواهند بلورهای تشکیل شده درشت تر شوند دمای آن را در حدود 108 درجه نگه می دارند و اگر بخواهند بلورها ریز تر شوند دمای آن را به 110 درجه می رسانند و هر چه دما بالا تر رود بلورها ریز تر شده تا به اندازه ی بلور های قند درآید .
این مرحله حدود سه چهار روز طول می کشد و طی این مدت بلورهای نبات شکل می گیرند سپس ظرف حاوی شربت را کج نموده تا شربت های اضافی که به نخ ها و بدنه ی ظرف نچسبیده است بیرون بریزد و بعد ظرف را به حالت اول باز می گردانند و دوسه روز دیگر صبر می کنند تا بلورها خوب خشک شود ، حالا نبات آماده است ، بلور هایی که به شبکه ی نخ ها متصل شده اند که معمولا" درشت تر و خالص ترند همان شاخ نبات ها را تشکیل داده و قسمت هایی که به بدنه ظرف چسبیده است و معمولا" از بلور های ریز تری تشکیل شده در اصطلاح نبات ریزها ، نبات تخته ای نامیده می شود .
در رابطه با سود تولید نبات میتوان به این موضوع اشاره کرد که تا زمانی که چای باشد بازار نبات هم رو به راه است و مشتریان خود را دارد و همینطور میتواند وارد بازار جهانی هم شد .
تا چای هست، نبات هم تولید میشود
در این رابطه و اینکه راهاندازی یک واحد تولیدی نبات چه هزینههایی دارد، جواد عزتی یکی از تولیدکنندگان نبات در اصفهان به «فرصت امروز» میگوید: با در نظر گرفتن روند روبه رشد گرایش مردم به نوشیدن چای میتوان حدس زد که هر روز فرصت کسبوکار بهتری در زمینه تولید نبات ایجاد خواهد شد، بنابراین دور از ذهن نیست اگر بگوییم این کسب وکار نه تنها محدود به مرزهای کشورمان نیست، بلکه میتوان آن را در ابعادی جهانی دید به صورتی که امروز آمریکا و سنگاپور نیز تولیدکننده نبات بهصورت صنعتی هستند و بازار مناسبی هم به خود اختصاص دادهاند.
حال به این موضوع پی می بریم که تولید سنتی نبات چه چیز هایی با خود به همراه دارد و چه معایب و یا مزایایی برای تولید کننده و مصرف کننده ی آن میتواند رقم بزند .
بررسی فرایند سنتی تولید نبات و معایب آن
بات کریستال رشد یافته ساکارز می باشد که امکان اولیه تولید آن ایران و هندوستان ذکر شده است، در فرایند تولید نبات کریستالهای درشت ساکارز در اثر سرد نمودن محلول فوق اشباع شکر تولید می گردند. این روش سنتی تهیه نبات تا بحال متداول بوده است. طی سالهای اخیر تلاشهای فراوان در جهت بهینه سازی فرآیند تولید به عمل آمده است. فرآیند علمی تولید نبات یا بلور رشد یافته ساکارز، تحت کریستالیزاسیون در سرما بررسی می گردد و با توجه به پارامترهای موثر بر درجه فوق اشباع و هدایت کریستالیزاسیون، سعی در افزایش راندمان تولید و رشد دادن مطلوب کریستال شکر می شود.
باید در نظر داشت که در این فرایند به علت راندمان پایین تولید، رشد کریستال ساکارز تا ابعاد کمتر از 3 میلیمتر در کریستالیزاتورهای تبخیری (آپارات پخت) صورت می گیرد. در این پژوهش فرایند تولید نبات در روش سنتی با انجام آزمایش های لازم در مراحل مختلف در یک نبات ریزی سنتی مورد مطالعه و بررسی قرار گرفت و نتایج حاصل با اصول علمی مقایسه و معایب آن تبیین گردید. بر اساس نتایج، برای رسیدن به درجه فوق اشباع مناسب بیش از 90 دقیقه زمان، همراه با افزایش دمای محلول تا 112 درجه سانتیگراد و تبخیر آب اضافه در محلول، ضروری به نظر رسید، بطوریکه مقدار درصد قند انورت از 0.015 در شکر اولیه به 0.571 در شیره رسید و نبات تولیدی نیز دارای درصد قند انورتی معادل 0.553 بود. pH محلول از حدود 7.3 به 5.2 کاهش پیدا کرد. شدت رنگ از حدود 70 ایکومزا در شکر اولیه به حدود 1240 ایکومزا در شیره (پساب مادری) و بیش از 250 ایکومزا در نبات تولیدی (اندازه گیری در طول موج 420 نانومتر) افزایش یافت. با توجه به شدت زیاد رنگ و قند انورت در شیره یا پساب باقیمانده استفاده از این شیره برای استفاده مجدد در فرایند مناسب نمی باشد.
لیستی که مشاهده میکنید تمام تجهیزات تولید نبات میباشد که برای شروع تولیدات به آنها نیاز پیدا میکنید ، شما میتوانید محصولاتی همچون بویلر روغن داغ و بویلر بخار را از بزرگترین تولید کننده ی دیگ های بخار با نام مشهد بخار تهیه کنید و از تخفیفات ویژه هم برخوردار شوید .
لیست دستگاه هایی که در راه اندازی خط تولید نبات شاخه و چوبی مورد استفاده قرار میگیرد؛
- بویلر روغن داغ
- بویلر بخار
- حل کن نبات
- حل کن شکر
- سیستم پخت تحت خلا نبات صنعتی
- سیستم پخت تحت خلا نبات سنتی
- پخت تحت خلا با روغن داغ
- پتخت تحت خلا با بخار
- پاتیل نبات شاخه
- پاتیل نبات نی دار
- پاتیل نبات چوبی
- دستگاه نبات چوبی
- سر طبق نبات چوبی
در پایان مجددا تاکید می نماییم که ما در مجموعه بزرگ مشهد بخار تمام تلاش خود را به کار گرفته اییم تا بتوانیم هر نوع از دیگ بخار – دیگ روغن داغ – دیگ آبگرم-فیلتر شنی – منبع کویلی - بویلر تشعشعی -هیتر مشعل دار-انواع دی اریتور- سختی گیر آب - مبدل حرارتی - تولید و ساخت انواع بالمیل و انواع دستگاه ازن ساز را با ارزانترین قیمت و تا 20% تخفیف ویژه و زیر قیمت سایر کارخانجات فعال در ایران طراحی و تولید نموده و بدون واسطه تقدیم مشتریان نماییم. مجددا توصیه اکید داریم حتما و حتما قبل از اینکه تصمیم به خرید یک نمونه از دیگ بخار – دیگ روغن داغ – دیگ آبگرم-فیلتر شنی – منبع کویلی و ... را از هر شخص و شرکتی نمایید با یکی از شماره های - - 09371889859 تماس برقرار کنید تا به صورت 100% رایگان از مشاوره های قبل خرید و همچنین لیست قیمت نهایی مطلع شوید.